V COLLECTION 8.1

Vylepšená, aby vynikla.

Navržená, aby vám dala možnosti.

Co je nového?

V Collection 8.1 pozvedne zážitek s našimi virtuálními nástroji do nových výšek.

S updatovanými zvukovými jádry, vlastnostmi rozšířeného přístupu, širší kompatibilitou a množstvím zcela nových presetů je tato verze oslavou stále se vyvíjejícího kreativního potenciálu těchto nástrojů – a vy jste zvaní.

 

Kompatibilita mikroladění

Prozkoumejte mikrotonální ladění s OB-Xa V, Vocoder V, Emulator II V, Jup-8 V a Jun-6 V díky nové kompatibilitě s MTS-ESP od ODDSound, všestrannou softwarovou utilitou pro mikroladění navrženou s pomocí Aphex Twin.

 

Připravené pro NKS

Každý nástroj ve V Collection je nyní připravený k implementaci Native Kontrol Standardu, což zajišťuje plynulý způsob práce spolu s ostatními vašimi virtuálními nástroji a efekty.

 

Upgradované zvukové jádro OB-Xa V

Vrčoun dostal detailní disperzi analogových hlasů, což dodává nejen zvuk otřásající zemí, ale i autentické nedokonalosti historického analogového nástroje.

 

Přístupnost Analog Lab V

Naši všeobsahující klávesovou antologii jsme updatovali funkcí převodu textu na řeč, což poskytuje zvukovou zpětnou vazbu v reálném čase s každým pokroucením a změnou presetu – můžete ji nakonfigurovat i tak, aby reagovala na nastavení vašeho MIDI kontroleru.

 

Další updaty vestavěných návodů

Ve V Collection 8 jsme upgradovali mnohé vestavěné návody našich nástrojů, aby byly ještě více informativní a přístupné; nyní byly rozšířené pro každý nástroj.

 

Vylepšení MIDI / macro

S ohledem na vaši zpětnou vazbu jsme vytvořili množství konfiguračních voleb a nastavení pro způsob práce s V Collection, abychom zajistili, že vaší kreativitě nebude nic stát v cestě.

 

New Horizons

Ke zviditelnění verze V Collection 8.1 jsme sestavili expedici zvukového designu do nejvzdálenějších končin syntézy.

Získejte 135 mistrovských presetů od našich vlastních zvukových designérů a renomovaných světových audio profesionálů v rozpětí od analogu po digitál, a vše mezi tím.

ZAKOUPIT >

VÍCE…