V Collection 8.2 Software Update

Představujeme další bezplatnou aktualizaci naší legendární klávesové antologie inspirovanou vaší zpětnou vazbou. V Collection 8.2 je naše dosud nejvýkonnější sbírka, která přináší vylepšenou kompatibilitu, efektivní výkon a množství kreativních vylepšení. Aktualizujte ještě dnes zdarma.

Co je nového?

Apple M1 kompatibilita

Nástroje V Collection mohou nyní hladce běžet s nativní podporou pro procesory nové generace Apple M1, což zajišťuje bezvadný výkon na nejnovějších počítačích se systémem MacOS. Více informací najdete v našich často kladených otázkách.

 

Další mikroladění

Clavinet V, Stage-73 V, Piano V a DX7 V nyní disponují mikroladěním díky kompatibilitě s ODDSound MTS-ESP, všestranným softwarovým nástrojem pro Mikroladění navrženým s pomocí Aphex Twin.

 

Upgrade rozhraní a animací

Vylepšili jsme vizuální výkon všech nástrojů V Collection pomocí JUCE 6 framework, takže naše 4K rozhraní reagují rychle a hladce bez ohledu na to, jak tvrdě na ně zatlačíte.

 

Vyvolávání presetů

Presety z továrních knihoven nástroje V Collection se nyní načítají až 2x rychleji, což znamená rychlejší přepínání zvuků, jednodušší navigaci v projektu a plynulejší tok kreativity.

 

Revival 90. let – nový old school

Vezměte V Collection na cestu do dekády kazet, kabelové televize a kulturní revoluce.

Spolu s vydáním aktualizace V Collection 8.2 jsme navrhli výběr výbušných presetů pokrývajících základní zvuky 90. let od LA hip-hopu přes chicagský house až po britskou rave kulturu. Dopřejte své knihovně lesklé údery do klavíru, pískající analogová sóla, kvákající basové linky a další.

ZAKOUPIT >

VÍCE…