Bezplatná aktualizace

Aby byla vaše kreativita stále svěží a inspirace proudila, snažíme se náš hardware a software neustále zlepšovat a obohacovat pravidelnými aktualizacemi.

Dovolte nám představit aktualizaci V Collection 9.1 Discovery Update, která je pro uživatele ke stažení zdarma, a je navržená tak, aby bylo hudební objevování a personalizace na dosah každému.

Bezplatná aktualizace pro majitele V Collection 9 >

Co obsahuje?

Objevte vylepšení, úpravy a opravy výkonu, díky kterým bude vaše zkoumání virtuálního zvuku osobnější a příjemnější než kdykoliv předtím.

Nové návody pro zvukový design

Zjistěte více o tom, jak od základu vytvořit zvuky hodné mixu, od nejvýraznějších basů až po nejdivočejší efekty, díky 21 zabudovaným výukovým kurzům zvukového designu přímo od našich interních expertů. K dispozici pro KORG MS-20 V, Prophet-5 V, CS-80 V a SQ80 V.

Vylepšení Analog Lab

Přímo v Analog Lab můžete nyní přistupovat k možnostem polyfonie pro všechny nástroje a presety, přizpůsobovat nastavení MPE prostřednictvím bočního panelu, a vstupní zvuk pro použití s presety Vocoder V.

Univerzální přístup prohlížeče

V Collection a Analog Lab nyní nabízejí ještě lepší funkce přístupnosti pro zrakově postižené hudebníky a producenty. Pohybujte se po zvucích a spravujte svou knihovnu pomocí různých nových klávesových zkratek a doplňků s hlasovou zpětnou vazbou.

Integrace MiniLab 3

Díky lepší integraci můžete nyní ovládat každý nástroj V Collection 9 pomocí ovládacích prvků MiniLabu 3, což vám umožní upravovat zvuk, prohledávat presety a využívat zjednodušený pracovní postup.

Vylepšené tagy a playlisty

Vytvářejte vlastní playlisty, procházejte vlastními tagy a knihovnami presetů V Collection rychleji než kdykoliv předtím díky více vylepšením a opravám systému tagů a playlistů, které se týkají uspořádání presetů, kopírování a vkládání, duplikace a dalších.

Umístění zdrojů ASC

V Arturia Software Centru můžete nyní definovat, kde jsou uložené vaše zdrojové soubory, což vám usnadní správu stahování a aktualizací.

Certifikace NKS

Všechny softwarové tituly V Collection 9* jsou nyní plně certifikované NKS, což zaručuje bezproblémový pracovní postup v DAW s hardwarem a softwarem Native Instruments spolu s vašimi pluginy Arturia. 

*Kromě Analog Lab V.

Opravy výkonu

Díky rozsáhlému testování a zpětné vazbě od naší komunity uživatelů přináší V Collection 9.1 několik oprav výkonu pro vybrané nástroje. Veškeré podrobnosti naleznete v dokumentaci k vydání.

Aktualizovat nyní >