Hlouběji do destrukce, exprese a ještě dále

Co obsahuje?

Připravte PolyBrute, morfingový analogový syntetizátor, k objevování nových hloubek polyfonního zvuku s množstvím ozdob, experimentálních funkcí a kreativních vylepšení, které jsou k dispozici zdarma. VIDEO >

Stáhněte si nový firmware prostřednictvím PolyBrute Connect.

Stáhnout PolyBrute Connect >

 

Režim zkreslení

Své polyfonní patche můžete obarvit a rozdrtit pomocí nové stránky efektů: Distortion. Ta obsahuje 7 typů crunch efektů: Subtle Tape, Classic Distortion, Soft Clip, Worn Out Tape, Germanium, BitCrusher a DownSample.

Flexibilní směrování efektů

Hlouběji se ponořte do signálového řetězce PolyBrute a propojujte jeho efekty tak, aby vyhovovaly vašemu toku zvukového designu; režimy Insert i Send je nyní možné upravit z hlediska pořadí.

Nový režim Stereo Layer

Přidělte jeden hlas levému a jeden pravému kanálu, abyste zvukům PolyBrute dodali větší přirozenou šířku.

Vylepšené ladění

Širší škála možností ladění vám umožní upravit hudební úlohu PolyBrute ve vašich projektech, od hlubšího naladění jednotlivých oscilátorů až po transpozici klaviatury, aby vyhovovala konkrétní skladbě anebo stylu.

PolyBrute Connect

Komunikace mezi PolyBrute a jeho softwarovým protějškem je nyní rychlejší, plynulejší a intuitivnější, přičemž se přizpůsobila i dalším novým funkcím firmwaru 3.0.

Vylepšení pracovního postupu a výrazu

Četné opravy a velmi žádané doplnění souboru funkcí PolyBrute, od opětovného načtení posledního uloženého presetu při spuštění až po více funkcí a parametrů zobrazovaných na obrazovce v reálném čase.

Více než 350 nových presetů

Knihovna PolyBrute byla kompletně přepracovaná s novými a vylepšenými presety, které zdůrazňují její expresivitu, analogovou sílu a nové funkce jako Distortion a režim Stereo Layer; knihovnu v akci představí ve videu Matt Pike.

Jak aktualizovat firmware vašeho PolyBrute

Aktualizace firmwaru je rychlá a snadná. Stáhněte si a nainstalujte PolyBrute Connect, který vás provede všemi potřebnými kroky k aktualizaci firmwaru.

Stáhnout PolyBrute Connect >